Over ons

Goedendag, mijn naam is Marco van Dongen en sinds begin 2001 ben ik, als zelfstandig en landelijk erkend installateur, werkzaam in de elektrotechniek.

Mijn loopbaan in de elektrotechniek ben ik op 17 jarige leeftijd begonnen bij een elektrotechnisch installatiebedrijf in Amstelveen, en daarna als werknemer bij de KLM voor het technisch onderhoud van hangars en kantoorgebouwen, op Schiphol-Oost.

De werkzaamheden die ik kan uitvoeren bestaan uit het renoveren en uitbreiden van bestaande elektrische installaties en het aanleggen van nieuwe elektrische installaties, in de breedste zin van het woord, voornamelijk in de woningbouw en (klein) utiliteit.Ook het lokaliseren en oplossen van storingen behoort tot de werkzaamheden.

Dit alles voer ik uit voor zowel aannemers, als voor particulieren. Belangrijk is dat de wensen van u, als klant, centraal staan bij de uitvoering van deze werkzaamheden.

Of het nu gaat om de aanleg van een wandcontactdoos in de meterruimte of het leveren en monteren van geheel nieuwe elektrische installaties; mijn streven is de volle tevredenheid van u, als klant!